Vurpa

Jag halkade just på ett övergångsställe med två matkassar i handen. Slog mig inte men det såg nog helt stört ut, benen flög åt alla håll. Han som satt bakom ratten på bilen som stannat åt mig fick sig nog ett gott skratt.

Storstädat och tvättat idag. Härligt när det är över. Tog bort allt julpynt också, utom ljusstaken, adventsstjärnan och julgranen. De är så mysiga ljuskällor så de får vara kvar ett tag.


image1

Mellandagsrea

Jag och Sofie bestämde oss för att dra till Borås idag för mellandagsshopping och utnyttjande av diverse presentkort vi fått i julklapp. Det resulterade i en klänning, som vanligt, och en t-shirt från H&M samt ett hårspänne från Glitter. Mysigt att gå i regnrusket med sin syster.

Imorgon blir det städning och tvätt inför nyår... yay. Fast man kanske behöver en slödag på sig så man är pigg på nyårsaftonen.
Mysmysmys!

Blogga

Prövar på det här, har fastnat för att läsa mina vänners bloggar så det vore kul att testa själv. Nu ska jag utforska och lära mig lite om hur man pysslar med den här sidan... sen kommer det fyllas på med fler inlägg!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0