23 april

Idag är det en månad tills jag tar studenten, jösses. En månad kvar med klassen. En månad kvar i skolan. En månad tills jag är friiiii... och arbetslös om jag har otur. Men jag hoppas på att jag slipper ha otur.

ES3 forävah <3

Torpaspel och psykologi

Rep med Torpaspelen i helgen, jätteroligt och nervöst. Fan vad jag gråter hela tiden i den här pjäsen, jösses. Men åh vad jag gillar torpa, ni är ju min andra familj <3
Alla är grymt på hugget i år, det märks att det är tioårsjubileum. Jag, mamma, Sofie och Suss är det som varit med alla år, och några av funkisarna har hängt med också. Lite cool känsla. När man kollar på gamla filmer blir man lite fnissig när man ser Sofie och mig skutta omkring, åtta och tio år gamla.
Fick skjuts hem av Sebastian och Peter som skulle till Jönköping och spela med Komodo. Blev lite sugen att se dem igen snart!

Och nu sitter jag med mitt fördjupningsarbete till psykologin imorgon, jag tror jag kräks. Jag har skrivit färdigt "själva arbetet" men har det svåra kvar ; egna reflektioner och slutsats och skit. Fuck. Har jag tur slipper jag redovisa imorgon och kan finslipa arbetet lite då, men jag skulle lika gärna kunna bli tvungen att hålla föredraget allra först i morgon bitti, så jag måste ändå vara klar ikväll. Blöä.

För att muntra upp mig själv och alla andra kommer här mitt favoritklipp med Komodo :)



Torpa och solnedgång

I helgen var det torparep för fulla muggar. Jätteroligt och jättenervöst, min gråt tar död på mig. Jag måste röja undan alla mina spärrar, men fan vad svårt det är.

Var nere och kollade på solnedgången vid visen med syster på lördagskvällen. Helt underbart. Bilder kommer...

Tina fällde roligaste citatet idag när hon gjorde en sur min: "Nu är jag ilsk. Eller pilsk eller vad det heter..."

RSS 2.0